söndag 22 december 2013

Att ha en första julaftonIgår hade vi Julafton Nr 1!
Det är ganska mysigt att kunna dra ut på julen, eller hur? Lilleman fick sin stora, stora present som han önskat sig sååå länge och resten av dagen satt han som klistrad med en Wii-kontroll i handen. Men när det var dags för gästerna att komma, så tog han tag i dukningen och tog fram alla julklapparna som skulle delas ut. Sötaste lille nissen! 

Ingen blev utan present så klart! Till och med buskatten fick en uppskattad ny kompis som han genast satte fart på - så han var lite svår att fånga på bild. Men en liten uppvriden mus med svängande svans, går ju inte att inte älska!! 
En underbar jullunch med bara det där som vi ville ha, bara lagom mycket och lussebullar till kaffet och mammas underbara klenäter, nom nom nom! Och när gästerna gått hem, slängde vi oss i varsin soffa igen och sonen kastade sig över sin nya Wii-spel igen, totalt borta från världen! 

En väldigt bra julafton, så där tre dagar innan den 24:e december och storm utanför fönstret!
Nu planerar jag klädvalet inför Julafton Nr 2 - som kommer utspela sig ute i skogen, i en liten stuga, med flera katter, roliga människor och någonstans i mitten kommer där även finnas en slottskyrka! Men mer om det när det väl är dags!

Love

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar