onsdag 24 oktober 2012

Den om att promota - för första gången!

Jag kom på det!
Eller nä, det gjorde jag inte men jag hittade något att börja med i alla fall, vilket håller mig sysselsatt ett tag. 
Inte nog med att jag numer ääälskar PhotoShop, vilket är Angelas fel, sen hittade jag tillbaka till PhotoScape, vilket också är hennes fel, men denna gången fattar jag faktiskt vad jag gör! Så 1-0 till mig, with a little help.

Det är faktiskt så att jag fick ett mail för någon vecka sedan från ett företag som ville att jag skulle testa en sak åt dem. Och skriva om det i bloggen så klart! 
Yeay!! Mitt första promotion uppdrag!! 
Någons ord flög genom huvudet på mig (Tack, Emma) och jag nappade så klart!
Och vad händer?
Jo, jag trillar i en dum trappa...
Men så idag slog det mig att jag ju kunde promota ändå, trots att jag inte hunnit ta några bilder på mig själv än, när jag testar linserna! För ja, det handlar om mönstrade linser, så här lagom till alla Halloweenfester som är på gång. Och jag ska ju också på fest, hade jag tänkt, så när linserna kom förstod jag så klart att redan en accessoar var klar! 


Jamen ni ser ju!!!! Så coola!!

De heter Yellow Artist!
Hur coola är inte dessa? De kommer passa så bra ihop med min klänning. Ja, det är det enda jag kan säga just nu, om min Halloweenkostym, att det är en klänning och den är röd, vilket gör att gula linser kommer bli så läckert ihop!

De kom i en snygg förpackning, du får beskrivning på dina linser och hur länge de håller (1 år, kan jag tillägga, om de ligger i vätska). Det är ju precis som vanliga linser, de måste rengöras och de måste hållas fuktiga. Dessa är utan styrka. 
Företaget heter Lensbase, linserna heter Phantasee Crazy Lenses och du hittar alla deras olika modeller om du klickar på namnet. Jag kommer visa bilder på hur de ser ut på mina ögon när jag kan stå upp utan kryckorna och då får ni även se hela stassen, klänning, huvudprydnad och ögon! Men jag måste kunna stå upp om det ska bli bra! Och jag har redan anlitat min klasskompis som fotograf!

Jag har i alla fall provat dem! 
De sitter skönt på ögat, de är ganska stora, större än vanliga linser men mjuka och bra kvalitet.
Jag satt dem faktiskt till och med över mina vanliga linser, eftersom jag inte skulle se ett dyft annars och det gick fantastiskt bra! När jag skulle ta av dem, släppte inte båda linserna utan min mönstrade lossnade hur enkelt som helst. Vilket ju är viktigt för oss som inte vill ha glasögon på oss på festen men som är lika blinda som mullvadar om vi tar ur de normala linserna. Det var jag lite orolig för, att jag inte skulle kunna "sätta ihop" dem. 
Men om ni gör detsamma, tänk på att tvätta båda linsparen ordentligt! Eller kanske till och med, slänga de slipade linserna, om ni har dagslinser eller månadslinser! Glöm inte att bakterierna kommer in mellan de båda linsparen! 

Jag har aldrig provat färgade linser innan och det känns lite skumt för att jag kan "se" ovankanten av färgen, men detta tror jag beror på att jag satt ihop mina linser. Känns lite som att ha en keps på sig, synfältet har en "kant" upptill. Och det är verkligen inget som stör, bara ovana.

Linserna passar ju så klart inte bara till Halloween, utan till alla fester. Lensbase hade det största utbudet på  mönstrade linser jag någonsin sett och det bästa är ju att de även har andra varor, både slipade linser, vätskor med mera, vilket gör att du enkelt kan beställa allt i samma paket - multitasking liksom!
Sånt gillar vi! Tidssparande idéer!

Så jag rekommenderar verkligen deras varor och samtidigt så tackar jag för förtroendet från Lensbase och jag lovar att det kommer bilder på mina ögon så ni får se de på riktigt!
Skynda nu er in och kolla på sortimentet!

2 kommentarer:

  1. Snygga Crazy linser i sin förpackning, men det skulle också vara spännande att se bilder före och efter du provar linserna!

    SvaraRadera
  2. Hej, första gången här. Hittade hit via Caroline som bjudit in till bloggträff på söndag! :)
    Vilken fin header du har! Förstår att du är duktig på photoshop....det kanske vi kan prata om på söndag.... :)
    // Jennica

    SvaraRadera