söndag 24 mars 2013

Den om mörkläggning och noll koncentration


Släckte ni ner igår? 
Så här såg det ut på vardagsrumsbordet hos mig. Tyvärr lös det för fullt runt omkring i hyreshusen här, lite tråkigt, jag gillar liksom idéen även om det gäller att tänka sig för varje dag, så klart! Jag har ju mest smålampor och alla med energisnåla glödlampor i, så jag försöker göra det jag kan till vardags också. 

Noll koncentration, jodå... 
Borde plugga på tentor istället för att leka med bildredigeringsprogram men det är ju bra mycket roligare och väldigt mycket mer avkopplande än  KVÅ-koder, icd.nu och anatomipapper i enorma högar...


Har jag tur, så förstår jag mina egna anteckningar, tyvärr är inte det en självklarhet ibland, mer tippex än bläck på pappret stundtals... 

Men en sak i taget, fyra tentor på fyra veckor klaras snabbast av om man tar ett problem i sänder. 
Så, släpp datorn och snabbt tillbaka till klassificeringskompendierna!5 kommentarer:

 1. Det är så härligt att höra att fler släckte igår, vi var på 40årsfest igår och till o med då gällde earth hour!!! Kul med fler som engagerar sig.

  Ha en fin kväll!
  Kram/Tatjanis

  SvaraRadera
 2. Det är så härligt att höra att fler släckte igår, vi var på 40årsfest igår och till o med då gällde earth hour!!! Kul med fler som engagerar sig.

  Ha en fin kväll!
  Kram/Tatjanis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ha, vad roligt att de släckte på festen också! Ja, jag tycker man ska göra det man kan, och speciellt om man har barn, jag vill ju lära honom att ta hand om vår jord!

   Ha en toppenkväll du också!
   Kram!

   Radera
 3. Har levt med en far som alltid snålat med allt, vi hade mörkt och kallt i huset jag växte upp i så när det är earth hour så tänder jag lysen här i mitt hem bara för att jag numera får göra det, löjligt jag vet men sådan är jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojdå, ja, det låter inte alls trevligt! Jag förstår precis hur du menar, jag "revolterar" också lite här hemma i vissa avseenden. :)

   Radera