söndag 3 mars 2013

Den om en sugande sjö och 260 foton senare4,5 timme i solen! 260 foton! Här är 10... 
Vilken dag! Vilket väder! Och få sitta på ett fårskinn på en stenmur och dricka kaffe, äta macka och chokladkakor, jamen ni hör ju, livet kan ju inte bli bättre! 
Jag har äntligen fått testa på panoramafoto på min kamera (eller ja, jag har tagit flera stycken idag) och det var ju faktiskt lättare än jag trodde och vilken härlig känsla att se det så här i datorn! Det är ju riktigt rolig funktion, den ska jag absolut använda ofta. Mycket skratt och bus idag, sonen fick testat sina nya stövlar och även prova på att sätta sig pladask ner i vattnet! Som tur var, höll overallen emot så pass att han inte blev blöt inpå skinnet (vilket jag faktiskt var rädd för ett tag! Det var ett ordentligt plask!) Sen ett snabbt och (som alltid) inspirerande besök på Lavelunds Gårdsbutik och hem kom vintermorötter, palsternackor, två olika potatissorter, scharlottenlök, vitlök och purjolök! Det resulterade i en sån kick att jag verkligen ställde mig och lagade potatisgratäng med skinka, scharlottenlök, vitlök, potatis, kryddor från Österlen och palsternacka. Jag måste ha chockat mitt kök så till den milda grad att den slog till jordfelsbrytaren och skrek: Stopp stopp stopp!! Ovanlig aktivitet i köket!! Shut down fast!! 
Så i bäckmörker, med en 6-åring hängande i ena armen; Jag är räääääädd, mammaaaa!!! och en katt som snirklade mellan benen på mig; Hörru, människan! Tänd ljuset! Här är mörkt ju! Jag ser ju inte var mina leksaker är! så kämpade jag med att få tillbaka elen, något som blev ganska krångligt i ljuset av en Blixten McQueen-ficklampa... 

Men nu är alla mätta och nöjda, son och katt har somnat och jag känner mig så där larvigt nöjd med mig själv!
Nu ska jag bara redigera resten av bilderna....


2 kommentarer:

  1. Hej! Helt underbara bilder! Önskar dig en skön onsdag!
    Kram Sirpa

    SvaraRadera
  2. Finfina bilder och vilken dag! Härligt! :)

    Kram på dig

    SvaraRadera