lördag 2 mars 2013

Den om att inte ha någon som helst koll


Vi har haft en riktigt lat dag idag! Ända tills det gick upp för mig att sonens svindyra vinterstövlar har döden dött bara efter 3 månader och läcker som ett såll! Och då minsann blev det bråttom. Upp på stan, reklammera skor, förtvivlat försöka hitta nya (lönlöst! Sprang in och ut i tre affärer och tillslut hittade vi någon typ av gummistövel med traktordäcksmönster i sulan så han inte halkar på isfläckar), ner i tvättstugan, slå in paket, springa till bussen, köpa blommor eftersom vi helt plötsligt kommit väldigt tidigt till hållplatsen, upp till födelsedagsflickan och där någonstans kunde jag äntligen andas igen.

Men nu sitter vi här framför Mello.
Och jag har ingen som helst koll... Det är en miljard deltävlingar, det är andra chanser, det är omröstningar hit och dit och sen ska vi rösta om och om och om igen....??
Vad i hela världen hände med en tävling, en vinnare och sen en stor tävling? 

Jag blir bara förvirrad, vet inte ens vad jag tittar på nu? Är det en deltävling eller är det andra chansen? Jag vet att det inte är den avgörande tävlingen eftersom jag hejar på Louise Hoffsten och hon är inte med ikväll! Se där, lite koll hade jag kanske i alla fall! 

Nu ska jag försöka googla mig fram till vad som händer på tv:n - Happy Lördag, allihop!

1 kommentar:

  1. Hihi, vilken liten låååång sötis :)) Ser riktigt mysigt ut :) Jag tillhör dem som älskar alla deltävlingar, fniss. Men gårdagen bjöd inte på så mycket bra tycker jag, Martin fick min röst.

    Hoppas du får en fin dag i vårvädret, här strålar solen idag, helt ljuvligt!!

    Kraaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera