lördag 30 november 2013

Att börja släppa loss julen
Efter att ha smygjulat lite i ett par veckor och sen legat i feberfrossa i ett par dagar, så ligger jag nu lite efter med julpyntet. Men det kommer lösa sig! 
Tyvärr har jag ganska mycket julsaker utspritt i olika lådor och det gör det hela lite krångligare. Men det är ändå lika kul att gå igenom dem, vissa saker kanske inte kommer upp i år, granens vara eller icke-vara är inte utrett här än. Har kärat ner mig i en pappersgran på IKEA och den är ju väldigt kattvänlig, så här hans första jul här hos oss. Eller kanske en minigran i kruka som förra året? Den kanske jag kan flytta på när vi inte är hemma. Det mesta som ska "kattsäkras" hamnar på sonens rum när vi går till skolan, problemet är att komma ihåg att ta ut dem därifrån igen! Just nu står två väldigt vackra blombuketter där inne....

Men nu tar vi kväll. 
Det får vara nog med pyntande just nu, vi fortsätter imorgon. Corven har haft kattfnatt bland lådor, fuskgransslingor och julkransar med hängande snören och nu ligger han i sin soffa och sover. Sonen kämpar för att hålla sig vaken (det är ju ändå lördag) men det syns på honom att han sjunker djupare ner, trött efter en heldag med kompisarna. Tror det är dags att göra hans flexövningar och sen stoppa honom i säng, det är en dag imorgon också.

Love

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar