söndag 24 november 2013

Värme och styrka sökes

Datumljus från Granit


Nu är det minsann kallt ute!
Bara väntar på att snön ska börja falla, gatorna frysa till och frosten ska glittra på taken. Det känns som om det är nära nu. Jag ser fram emot det, det blir liksom lite ljusare med snö, lite tystare ute, lite mysigare inne. Men frusen som jag är, så vill jag ha varmt omkring mig. Lätt ordnat i och för sig med te och filtar i soffan, varma ylletofflor inne och massor av tända ljus. 
Idag får det bli att dricka te med ingefära, inte min största favorit men det ska visst hjälpa immunförsvaret. Och mitt immunförsvar har fått sig en liten knäpp på näsan. Inget konstigt med det, men det passar så himla illa just nu. Är ute på LIA (Lära I Arbete) och har bara tre veckor kvar sen ska vi skriva en rapport på en massa saker vi lärt oss och lämna in, vilket betyder att all tid är viktig just nu. 

Vad tycker ni om vårt datumljus, förresten??
Min son som älskar svart, brukar bli så sur på mig när jag köper vita saker, så detta året har jag minsann letat upp ett som föll honom i smaken! Och vi bara väntar på att få börja använda det! Det är något speciellt med datumljus, eller hur? Inte bara själva känslan av levande ljus till frukosten utan hela nedräkningen till något extremt spännande! 

Nu är det dags att krypa ner under filten igen, ska bara kasta in en fiskgratäng i ugnen först, så jag har lite matlåda till imorgon. Även om jag kanske borde inta min mat intravenöst imorgon, har en fantastisk dag planerad, jag bara hoppas att jag inte svimmar! För hur bra ser det ut, en liten fånig läkarsekreterarelev som tror att hon klarar av att se blod, svimmar i operationssalen? Så, den som har lite styrka över, ber jag skicka den vidare till mig, så jag faktiskt kan klara av en hel dag med diverse operationer, för jag vill ju faktiskt se på! Tur ändå att det inte är en hjärtoperation inplanerad imorgon, där tror jag min gräns går faktiskt...

Love

1 kommentar:

  1. Vilket jättefint ljus!! Vackert med svart! Förstår att du har mycket att stå i vad gäller din rapport, det tär... Mitt råd är att göra lite varje dag, på så vis blir inte uppgiften så dryg...

    Lycka till! :)

    Kraaaaaam aka

    SvaraRadera