onsdag 20 februari 2013

Den om lite lugn i sjukstugan och ingen inspirationJa, nu har vi lite sjukstuga här hemma! 
En har ett trasigt öra efter att ha kliat ihjäl sig och det var antingen små hemmagjorda handdukstofflor eller tratt - det var lättare med tratt. Överhuvudet i stugan har troligen fått lite problem med bihålorna eller så är det ett litet migränanfall på gång, just nu kan jag inte avgöra vilket, så det återstår att se. Och Mini-Me snörvlar och har sig, men knatade iväg till fritids glad i hågen ändå. Fick lova att hämta honom tidigt idag, så om ett par timmar ligger vi alla pall i sjukstugan och snörvlar ikapp. Lill-Corven har gett upp och lagt sig att vila, med huvudet lite hängande så inte trattskrället ska vara i vägen. Det är inte lätt att inte förstå sitt eget bästa... Mini-Me frågade om det fanns trattar till människor också. Han fick ett nekande svar, men ibland undrar jag om det inte vore en bra idé, kanske ska utveckla det där lite, nu när all annan inspiration tryter ändå.

Nä, nu är det ryggläge i soffan och försöka vila bort huvudvärken innan jag ska ut i snön igen.

2 kommentarer:

 1. Men oj vilken dag/kväll, hoppas ni blir piggare tills imorgon. Usch, hoppas inte det är migrän, har du någon medicin att ta så du kan mota anfallet lite. Eller om det är bihålorna, svårt att veta. Om du kommer fram till att det är bihålorna kan jag tipsa om Sinova Forte (finns på hälsokost o apotek), så bra. Det liksom löser upp det som sitter och så du kan snyta ut det.

  Visst skulle det vara perfekt med sådana gardiner till dig i vardagsrummet. Det skulle ju passa både dagtid och kvällstid :)

  Krya på er!

  Linda

  SvaraRadera
 2. Hoppas att alla snart kryar på sig och blir pigga - och slipper tratt.
  Men tratt för människor kanske inte är så dumt ändå ;)

  Jag önskar dig en fin och frisk dag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera