onsdag 13 februari 2013

Den om en liten övertagning och magnetarmband

Herregud!
Jag vet inte vad som hände igår, om det handlade om att min kropp blev intagen av en liten tuffing eller om det var magnetarmbandet men när jag gick av tåget i Malmö så hände något. Jag gick!
Alltså inte så där haltande och försiktigt som jag gjort i flera månader utan gick-gick!! Det var som om både kropp och själ tröttnat på att vänta och bara spottade i nävarna och gick iväg med mig! Knät höll på att låsa sig som vanligt men jag bara fortsatte...

Trodde jag skulle få problem idag och visst försöker knät få mig att bli osäker igen genom att låsa sig lite men nä, jag har samma känsla i kroppen.
Nu får det f*n i mig vara nock! Inte mer handikappad! Acceptera och GÅ vidare!!

Så, tealfjäderlätt med uppmuntrande ord på armen, tar jag itu med onsdagen! Men jag låter nog magneterna sitta kvar också, om i fall att de hjälper..!


Fjäderarmbandet är från J.K.K Design

3 kommentarer:

 1. Vad spännande att det kommer krafter från någonstans ibland, magnetband ska väl vara bra har jag hört. Det finns väl magnetsulor också, men det har du säkert testat.

  Krya på knäet!
  Linda

  Ps.Om du vill vara med i utlottning av valfri produkt från c/o Gerd så är du välkommen till min blogg.

  SvaraRadera
 2. Härligt Maria! Du är stark du vännen. Och enastående. Glöm inte det.♥

  En fin helg önskar jag dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. SPÄNNANDE! Fascinerande det där med magnetarmband, ska bli intressant att höra om det verkligen var det eller nåt annat :)

  SvaraRadera