söndag 23 september 2012

Den om lite allt möjligt

Ja, nu är helgen över igen. Det går väldigt fort, eller hur?
I fredags hade vi vår redovisning och inlämningen av vår mastodontrapport som vi kämpat med i flera veckor! Det känns både sorgligt och skönt, det som blivit hemtamt nu är ju över och vi går vidare till nya utmaningar och nya rapporter och nya cases. Samtidigt så ser jag fram emot att få gå vidare och nu börjar vi läsa juridik och sekretess. Det ska bli väldigt intressant! I samma veva drar även styrning och organisering av vården igång så det är stora tunga ämnen som tar vid. Malmö Högskola ska hålla i dessa kurserna så vi förväntar oss en hel del arbete. Men det ska bli skönt att ha lite mer "traditionell" skolgång även om vi fortfarande ska plocka ner ett case och "hitta problem" att lösa. 


Här har vi "Carola Nylén" och mig! 
Fina Studiekompis S spelade den första läkarsekreteraren Carola Nylén, i vår redovisning och jag var programledare för vårt tv-program "Vad vill du bli när du blir stor, lille vän?" som vi visade upp i fredags, med bla en "läkare" via satelitlänk från Hong Kong, där hon transplanterade en hjärna och inte kunde vara på plats. Det var Studiekompis S2 som var frånvarande från redovisningen men som vi spelat in och låtsades vara bortrest på viktigt uppdrag. Ja, herregud vad kul vi hade! Och tack alla söta åskådare som gillade oss och gav oss massa fint beröm! Det värmde!

Jag vet att det finns en eller annan som sitter ute i stugorna och undrar vad som hände med vår fyrbenting. Jo, han har ju bytt familj och kom till Ödeshög och en stor hästgård. Han mår toppen och jag får massor med updates om han upptåg och aktiviteter! Nu är det snart dags för mentalbeskrivning och det ser vi fram emot med spänning! Hoppas det går bra för honom, men det tror jag nog! 
Lillmatte A är en aktiv tjej som tävlar med sina ponnys och idag hade de varit på tävling. Scubbe var med så klart, han är med nästan överallt (det värmer mitt hjärta) och Lillmatte A blev 6:a i båda sina lopp! Hon är väldigt duktig och har vunnit flera lopp tidigare och nu har hon lovat att lära Jonton köra sulky när vi kommer upp och hälsar på! Vem vet, en ny travstjärna kanske föds?! För övrigt så är han med och joggar i skogen, springer efter rådjur, hjälper till med motioneringen av de andra travarna på gården, leker med Emil-katten, är med Matte P på jobbet och sover på kontoret, tar hand om A när hon var sjuk för ett tag sedan och har varit på familjekalas och även fått testa på att spåra upp en rådjursklöv efter att Matte Ps bror varit ute och jagat. Han har blivit Kungen Av Hästgården på snabb tid och är både en i gänget hemma och tar väl emot alla gäster som kommer! Han har blivit en gosegris på kontoret också och är alltid välkommen !


Så här trött blir man när man hejar på sin Lillmatte när hon tävlar! Däckad i baksätet på väg hem igen!

Nu är det snart ny vecka igen - hej och hå vad det går!
Har passat på att boka in Jontons födelsedagskalas och nu är det bestämt att det blir på McDonalds. Jag är liiite emot att ungarna äter en massa skräpmat men det känns som om det blir en bra födelsedagsfest och det blir lite lättare att ha 11 ungar där än hemma i vår lilla 2:a! Och sonen är nöjd och lycklig över arrangemanget och då är även mamman nöjd! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar