torsdag 27 september 2012

Den om Skaba

Ok, inga höstfärger idag, men ändå hösttema!
Mössor!!

Jag älskar mössor men jag passar inte i alla, tyvärr! Och ärligt talat, vem passar i mössa egentligen? Men jag gillar att vara varm, speciellt om huvudet, halsen och händerna! Och fötterna! Jag har provat en hel del mössor i mitt liv och jag hatar hur vissa kan kännas hur sköna som helst i affären och sen när man går ut med den första gången, så börjar den klia! Hur kommer det sig, egentligen? Det är ju samma mössa som i affären? Har de någon "anti-kli"-funktion inne i affären som slutar fungera när man kommer ut? Eller är man för stressad när man provar? 
Min son älskar sina jerseymössor och han har faktiskt lyckats slita ut vissa - hur vet jag inte! Kanske tvättar jag dem för mycket. Och jag älskar hans jerseymössor, jag vill också ha! Och nu har jag det, men bild kommer senare, jag fick den idag och jag tänkte piffa till mig lite innan jag fotograferar mig själv, snygg mössa kräver piffing! 


Men här har vi en av våra nyförvärv! En cooling mössa från Skaba!
Skaba är både en förkortning av vad Söta Studiekompisen Sanna säger till sin sambo när han påpekar att hunden behöver gå ut eller att klockan faktiskt är mitt i natten, "Ska'ba'" ("Ska bara") och en omskrivning av Skapa. Klicka på länken under bilden så kommer ni till Sannas fina blogg och där kan ni även lägga beställningar, där finns ju så klart fler saker än mössor (även om vi klasskompisar överöser henne med beställningar just nu!) Snart kommer hela HSA-12 gå med Skaba-mössor! (Min finns med på bild i bloggen, jag beställde en med två olika sidor!) Och ja, de finns så klart i alla storlekar, mini, midi, maxi! 
Jag kommer bära min Skaba med stolthet!


2 kommentarer: