lördag 18 februari 2012

Att ha soffhäng


Jag har inte gjort många knop idag! Feberfri är jag i alla fall, tack Gode Gud för det! Och jag fick chans att pussa lite på Vackraste Barnet idag efter att han sovit hos först mormor i två nätter och sedan hos fadren sin. Har ju inte sett honom sen i onsdags!! Det värker i ett mamma hjärta när han blir så ledsen över att inte få komma hem, men det har bara inte gått - jag har ju bara sovit och hög feber och allt... 
Men idag fick jag lite kärlek - nu klarar jag mig till måndag när han kommer hem igen!

Så, under tiden så leker jag med nya typsnitt (läs: lär mig ladda ner och installera nya typsnitt) och fotograferar lite mer som fanns med i våra fiiinfiiina Goodiebags! 
Japp - en vacker iittala ask av senaste modell fick följa med hem!


Likaså den urcoola luren ovan!! Hur otymplig som helst men bara sååå läcker! Och toppen att prata i! Världens bästa handsfree! 
(Och så får ni se vad jag har för bild på min telefon också - kul, eller hur??)


Och jag som är så frusen av mig! Kan ni förstå min lycka när jag hittade Lisbeth Dahl-raggisarna i min påse!!?? Behöver jag säga att de blev en favorit direkt jag tog på dem?? Nä, tror inte det!

Så, nu ska jag ta och fundera på hur jag ska fira att jag snart bloggat i 2 år, även om bloggen ändrats under tiden. Hmm, en liten utlottning kanske?2 kommentarer: