tisdag 27 december 2011

Att nojja ihjäl sig


Medan jag sitter och nojjar mig sönder och samman över mitt känsloliv, med Väninnan Med De Franska Nerverna på chatten och Killkompisen Som Borde Varit Min Man på telefonchatten, så passar jag på att skriva lite här också! Tänk att det ska vara så svårt! Att det inte kan vara enkelt att träffa någon, bli kär och gå vidare med sitt liv, i en enda lycklig Askungen-fågelsjungande tvåsamhet! Varför ska man sitta här en tisdagskväll och gråta ögonen röda för att hjärtat vill så mycket mer!? Det är ju rent horribelt egentligen! Kärlek - vilket förbannat påhitt! Och ändå....

Ja, herregud! Det är minsann inte lätt att vara singelmamma idag!
Men tack till mina söta vänner på chattarna som håller av mig trots mina nojjor och som får mig att se livet klarare och som nyss gjorde om mig till Sandy i Grease, medans Väninnan Med De Franska Nerverna skulle vara hon med tuggummit! Eller så skulle vi vara Anne på Grönkulla, men då skulle hon vara Anne och jag fick vara kompisen istället (vet inte om jag vill det, var inte hon ganska korkad??)! Så från kärleksnojjande till Anne på Grönkulla och Preppy girl i Grease... Det är bra - det är precis vad jag behöver! 

Love you, guys!


Tidigare idag tittade jag in hos söta bloggväninnan Lotta med bloggen Min plats i solen
Hon hade satt ihop texten ovan och det stämde sååå bra in på mig! Jag vill också lova en massa "Jag SKA"-saker istället för "Jag ska INTE"-saker som man ändå aldrig håller! Så ja, ovan ser ni mina nyårslöften! 
2012 - välkommen att börja, när du vill!

5 kommentarer:

 1. Kärleken kommer när den kommer. Det kan ta tid men det kan det också vara värt i slutändan :-)

  Hoppas du ska finna kärleken. Som Lotta så klokt skrev i sitt inlägg så är 2012 ännu ett oskrivet blad.

  Ha det fint

  SvaraRadera
 2. Du har ju redan klokt nog börjat med mer färg på nagellacket! Många bäckar små...

  Kram!

  SvaraRadera
 3. jag gillar mer choklad .. där är jag gärna med :)

  SvaraRadera
 4. Hej vännen ja de där va bra nyårslöften. Att säga vad man ska göra ist för vad man inte ska.

  Hmm har läst lite i dina äldre inlägg o jag förstår att du har det tufft nu. Vet hur det känns att flytta, vara ensam, undra över ekonomi o partnerskap, hur man ska träffa nån, var man ska träffa nån osv.

  Det kommer bli bättre. Ett steg i taget.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 5. Skriv en liten lista för dig själv om hur din blivande man ska vara. Inga inte! Det tar andevärlden ej emot :-). Efter mycket strul och fel kille så hittade jag T på nätet. Ja tänka sig, där skulle jag nog inte våga gå in nu och flirta. Men efter att varit den enda, nästan, singel på min ex kompis bröllop, gav jag mig sjutton på att hitta Han!! Det var bara en sak som inte slog in. Han skulle INTE ha barn... Jag fick 2 st bonusdöttrar på köpet :-) KRAM!! Kärleken kommer när du är mogen för den...

  SvaraRadera