tisdag 20 december 2011

Att vara så där larvigt lycklig


Min fina vinst från Angelica med Lilla Kråkslottet

Idag är en sån där larvligt lycklig dag! 
En sån där dag som allt bara blir bra, oavsett stress eller vad det än kan vara, så går inget "på en", allt bara finns och är smått rosaskimrande och när man svävar lite ovanför marken.

Jag fick två paket att hämta idag, det ena var en julklapp från Väninnan Sedan 20+ till Jonton (hon är ju hans gudmor) och hennes sambo M. Och det andra var till mig - en vinst från Angelica som hon målat! Hon hade två olika priser och den som blev etta fick välja först och jag fick det andra priset så döm om min förvåning när precis det där priset som jag ville ha!! Jag älskar smycken (som det andra priset var) men denna passar ju bara sååå bra in hos mig! 
Så den kommer antingen hänga i min sovalkov, eller stå på min svarta hylla som kommer upp imorgon innan jag och Modern åker till Stora Människobyn. I vilket fall som helst så kommer den synas tydligt i mitt nya fina hem, som kommer gå i svart, vitt, grått, begie och brunt, hade jag tänkt. (Sen får vi väl se om det går att lösa, eller hur?) 

Det andra som gjorde mig larvigt lycklig är att jag sprang på en annan väninna som jag inte träffat på superlänge och så fick jag se nyaste lilla flickan! Underbara Väninnan Med Samma Tro och jag träffades först när hennes söta flicka A och Jonton gick på samma förskola, men nu har ju båda bytt och det var ett tag sedan sist, eftersom Väninnan både pluggat och fått ny sötnos och så där, precis utanför Stora Varuhuset stod hon plötsligt där! Mycket kärt återseende och jag hoppas vi snart träffas igen så ungarna kan leka och ni kan hälsa på här hos oss på Tullen!

Det kommer en bild sen på var den hamnade någonstans! 
Nu ska jag dra iväg och hämta Scubbebubbevovven! 

1 kommentar:

  1. Vad kul att det blev "rätt" omed tavlan ch att DU hamnat rätt, i livet liksom! Det blir nog kanonbra på Tullen!!
    Många kramar till dig!!!

    SvaraRadera