måndag 28 oktober 2013

Vem startade industrifläkten?
Nu har sonen kommit hem igen och allas hjärtan är lite lugnare. Det är skönt att ha alla hemma igen.
Corven gillar inte stormen. Han gör sig redo att gå i ide fullständigt och när han inte ligger i knät på storebror så gömmer han sig under bordet eller under filten. Han vill bara att detta ska vara över nu.
Själv myser jag väldigt mycket!
Men tror ni att jag kunde hålla mig inomhus? Nä så klart inte...

När det kommer ett paket från finaste gudmor Yvette och härligaste lekfarbrorn (och även Gud i Jontons ögon) Magnus, så måste den ömma modern ut i stormen! Så apoteket, affären och hämta paket. Och vet ni vad? Det låter som en stor industrifläkt över hela stan! Det är lite charmen av att bo nära havet. Dånet från havet och vinandet runt knutarna när stormvindarna drar in över de öppna vattnen rakt in i staden. 

Idag blir det nog bara varma mackor till kvällsmat - gott och inte så himla nyttigt, vi behöver lite fett för att hålla värmen ikväll. Nu tar vi stormkväll och kryper tillbaka ner under filten! 

Love, love, love

1 kommentar:

 1. Vad kul att ha fått hem sonen :) Och jag skulle nog ha gjort som missen, stuckit och gömt mig, wwwiii låter INGET kul med storm!! Hoppas att det gick bra och att stormen inte förstörde allt för mycket där du bor. Här hos mig märkte vi knappt av den :)

  Åh vilken fin ljusstake du fått och visar i inlägg nedan, kanonfin!!! Och låt den stå framme du, snart är det första advent, står inte på :)

  Men taaaack snälla för din fina kommentar hos mig! Vad glad jag blev :) Min fina konjaksfärgade julgransfot är av glas och jag älskar den! Jag fyndade den på loppis för 40 kr - ibland har man tur :) Vet inte vilken lampa du menade men om det är min "furuchocks-lampa" som hänger i bibblan så är den en gåva från svärmor som köpte den för måååååånga år sedan :)

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera