lördag 31 mars 2012

Att...atjoo...inse...snörvel...fakta

Bild internet

Jaha... Det är bara att inse fakta!
Jag är totalt allergisk nu, men mot vad är jag inte riktigt säker på.
Björken har inte börjat blomma, det kan vara gräset som börjar komma, men vad det än är, så är jag toksnuvig och nyser som om mitt sista andetag hängde på det...
Två nätter har jag suttit i soffan och sovit eftersom jag får smått panik när jag väl lägger mig ner, inte helt illa att bli väckt av solens varma strålar in genom fönstret i morse och ändå faktiskt ha fått sova några timmar i alla fall. 

Idag är det lördag och jag är ledig för första gången på ganska länge. 
Dagen ska kantas med tvätt, städning, kanske en liten modevisning och sen bort till caféet och stänga. I förrgår kom den nya ägaren och han är underbar! Han är så rolig och härlig och vill lära sig allt och försöker hjälpa till även om han inte riktigt vet vad han ska göra av disken och brickorna. Och ibland så kommer han och ber att få lära sig kaffemaskinen eller vad det nu kan vara och så blir man så där omhändertagande och vill bara visa honom allt! Och våra stammisar ääär så rädda för att något ska ändras och han kommer ut och tar dem i hand och presenterar sig och försäkrar att allt kommer vara kvar som vanligt! 
En toppentoppen härlig man!

Men ikväll är det "Sista kvällen med gänget"!
Tjejerna ska träffas hos P och äta lite, dricka lite och skratta massor!
Nu får jag ta och göra mig i ordning, svullna ögon, snörvlande näsa och kraxig hals..

Have a great weekend! 2 kommentarer:

 1. Al skulle jag tro. Jag är också tokallergisk

  SvaraRadera
 2. Din stackare! Jag hoppas att det blir bättre annars rekommenderar jag ett besök hos en läkare och ett allergitest så att du får reda på vad det är du reagerar på. För så här kan du ju inte ha det. Ta hand om dig!

  Jag hoppas att kvällen blev riktigt lyckad och jag är s himla glad för din skull att du trivs så bra på caféet. Det jobbet har verkligen fåt dig att blomma ut vännen och det är så härligt att se. heja dig!♥

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera