måndag 26 mars 2012

Att tipsa om en underbar tävling

Bild Ordonnance

Jag måste bara tipsa!!
Att jag ääääälskar Ordonnance i Ystad är väl ingen hemlighet, men nu tar de ändå priset!
Helene har fixat en tävling där två lycklig vinnare kommer dofta underbart gott till våren!
Ettan vinner - Japp - TokyoMilk!!!!!!
Har ni inte sett denna underbara kräm så kan jag inte mer än säga att ni missat något! Jag har både sniffat på den och testat den och jag är überkär! Dock kostar den därefter och därför måste jag tipsa er om att ni nu kan vinna denna box värde 450:-

Helt Crazy Cat - jag vet!!

Andra pris är extra kallpressad 100% arganolja som kommer göra under med "Tvåans" vintertrötta hud! Värdet på den är 375:-!

Det är såå enkelt att tävla - det enda man behöver göra är att gilla deras Facebooksida, som ni hittar HÄR!! sen dela tävlingen och kommentera i tråden. Det är allt! Sen behöver ni bara hålla tummarna (precis som jag gör, så klart!!) 
Och dragningen är den 5/4 så det är inte lång tid kvar tills man kan få dofta som ett vårregn och bli mjuk som en persika! In och tävla med er!


Uppdatering från Supersöta SilverHelene!
Hon slänger in ett tredje pris nu också, den underbara SteamCream som jag själv bloggat om HÄR!!!
Den är verkligen fantastisk! Jag har använt den på hela kroppen och bla som ansiktskräm, jag som aldrig kan hitta någon som passar - denna är toppen för ansiktet! Jag testade den på ett stort fult sår jag lyckats dra på mig också och "dränkte" såret i SteamCream och det läkte dubbelt så snabbt och lämnade inget ärr!
Så på fullaste allvar - in och tävla med er!!!!!4 kommentarer:

 1. Åhhh, denna har jag på jobb. Och ja, den doftar verkligen helt underbart gott ..och så är den superbra att ha på:)) kramkram:))

  SvaraRadera
 2. Tack snälla fina du för kommentaren! Kul att du gillade headern... och mig ;-)
  Vilken supertävling du tipsar om också!

  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Bara för dig lägger vi till ett extra pris Maria:) Jag tror att du kan gissa vad? Tack för ditt fina blogginlägg - vi gillar dig också:)

  Ha det fint!
  Helene på Ordonnance

  SvaraRadera