tisdag 6 mars 2012

Att tipsa om!


Inte bara vacker, utan även underbart skön!
Och även om priset är liiiite i dyraste laget för en handkräm så glömmer man det fort när man känner hur mjuka och lena händerna blir direkt och hur gott den doftar. 
Att den sen är fullproppad med nyttigheter, är ju bara ytterligare bonus!

Denna sockersöta burk heter visst Joy och ja, jag blir barnsligt glad när jag ser den, rosa, blommig, kvinnlig, sockersöt! Burkarna är visst "tidsbegränsade", fick jag lära mig! Det kommer hela tiden nya och då försvinner de gamla! Så man kan samla på dem - toppenidé för en burk-o-man som jag!
Just denna har jag köpt i grannbutiken.
Bredvid caféet så ligger underbart vackra Ordonnance (som kommer öppna en webbutik, har jag hört från sääääkra källor) med blommor, franskt lantliv och vackra kläder! Jag hoppas kunna få till en dag när jag ska krypa runt på golvet där inne och fotografera allt, högt som lågt så ni får se hur vackert där är. 
Men om ni har vägarna förbi vår lilla hemstad, så kom och ta en kaffe först och säg hej till mig, sen går ni in till grannen och shoppi shoppi!

Ok, frågor på detta? Nej? Toppen - let's spend som money!!


2 kommentarer:

 1. Vad gulligt av dig att du gillar vår butik! Du är välkommen att kravla på golvet när helst andan faller på!:)Den där webshoppen får du nog vänta en liten stund på, men en vacker dag så!

  Din Steam Cream kan förresten användas till hela kroppen och till ansiktet också (Med hjälp av en revolutionerande ångberikad tillverkningsprocess ges en långvarig, intensiv och effektiv form av hudvård som kan användas på både ansikte, kropp och händer [leverantör]). Om du använder den som en härlig nattkräm också, så blir den genast ganska prisvärd också:)

  Tack igen för snälla rader & på återseende
  /Helene på Ordonnance

  SvaraRadera
 2. Hej Hopp! Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!
  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

  SvaraRadera