tisdag 6 mars 2012

Att tipsa om!


Inte bara vacker, utan även underbart skön!
Och även om priset är liiiite i dyraste laget för en handkräm så glömmer man det fort när man känner hur mjuka och lena händerna blir direkt och hur gott den doftar. 
Att den sen är fullproppad med nyttigheter, är ju bara ytterligare bonus!

Denna sockersöta burk heter visst Joy och ja, jag blir barnsligt glad när jag ser den, rosa, blommig, kvinnlig, sockersöt! Burkarna är visst "tidsbegränsade", fick jag lära mig! Det kommer hela tiden nya och då försvinner de gamla! Så man kan samla på dem - toppenidé för en burk-o-man som jag!
Just denna har jag köpt i grannbutiken.
Bredvid caféet så ligger underbart vackra Ordonnance (som kommer öppna en webbutik, har jag hört från sääääkra källor) med blommor, franskt lantliv och vackra kläder! Jag hoppas kunna få till en dag när jag ska krypa runt på golvet där inne och fotografera allt, högt som lågt så ni får se hur vackert där är. 
Men om ni har vägarna förbi vår lilla hemstad, så kom och ta en kaffe först och säg hej till mig, sen går ni in till grannen och shoppi shoppi!

Ok, frågor på detta? Nej? Toppen - let's spend som money!!


1 kommentar:

  1. Vad gulligt av dig att du gillar vår butik! Du är välkommen att kravla på golvet när helst andan faller på!:)Den där webshoppen får du nog vänta en liten stund på, men en vacker dag så!

    Din Steam Cream kan förresten användas till hela kroppen och till ansiktet också (Med hjälp av en revolutionerande ångberikad tillverkningsprocess ges en långvarig, intensiv och effektiv form av hudvård som kan användas på både ansikte, kropp och händer [leverantör]). Om du använder den som en härlig nattkräm också, så blir den genast ganska prisvärd också:)

    Tack igen för snälla rader & på återseende
    /Helene på Ordonnance

    SvaraRadera