tisdag 2 april 2013

Den om hemska förmiddagen och en mycket trevligare eftermiddag (Instagram kavalkad)Heeeeeeeeerregud!!
Vilken hemsk tenta!! Hur i hela världen kan man utsätta sig för sånt här, frivilligt!?! Men nu är det gjort och det är bara att släppa taget. En sak är säker, jag kommer sova som en liten gris i natt och bara be till alla högre makter om att jag slipper omtenta....

Som tur var, hade jag roligare saker att se fram emot! 
En superdupergod lunch ihop med lockigaste sötnöten Caroline, hennes blogg hittar ni här! Hon var så snäll så och ställde upp på foto, själv tackade bestämt nej, men det har mer med att jag vill bespara er en grådassig, skittrött, tentasnurrig bloggerska... Att en och en halv timme kan gå så snabbt!!Och precis när  jag var på väg till tåget så fick jag ett litet sms från modern min som var i Malmö, hon också, så iväg, mötas upp och ta en kaffe i solen! Och sen avslutades dagen, som börjat så hemskt, med att hämta världens bäste kille från fritids och få en egengjord dator med Angry Birds-spel på. 

Japp, nu hoppas jag bara att jag inte somnar i soffan igen, jag vill verkligen få njuta av att ha fått tillbaka min säng efter påskhelgen. Gästerna har ju åkt hem och sonen har flyttat in på sitt rum igen - och jag kan sträcka ut mig igen, så då vill jag inte ligga och snurra i en liten, liten soffa!!
Nä, jag får göra en stor potta te och spänna upp ögonen ordentligt!

1 kommentar:

 1. Åhhh! Förstår att det måste kännas både och nu då. Men skönt att det är över. Nu håller vi tummrna!!!

  Vilken mysig lunchträff du hade efteråt!

  Mysigt att ni har en katt hemma hos er nu! Måste ha blivit väldigt tomt efter tt Scooby flyttade...

  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera