måndag 8 april 2013

Den om svisch svosch och äkta vårkänslorOj, det blev en liten bloggpaus!
Det var ju inte meningen. Men om sanningen ska fram så är det nog inte så mycket paus som tentaplugg som gäller här. Fyra tentor på fyra veckor, det kräver sin kvinna det! Dags för tenta nummer tre imorgon, diktatskrivning. Ska bli väldigt intressant, det är kul att skriva diktat. 

Men hörni, visst är väl våren här nu!?! Det känns liksom överallt! Speciellt igår när det faktiskt regnade i Ystad, fattar ni - REGN!! Inte snö, inte snöblandat utan regn! Det doftade regnvåt asfalt ute och det var knappt kallt det som kom ner från himlen! Ok, det var frost i morse igen och jag fick brått ut på balkongen för att se om min lilla planta jag satte ut igår hade överlevt frosten, men det hade den som tur var. Men idag blev det varmt i solen, restaurangen bredvid skolan satte ut den snyggaste reklampelaren i hela Malmö och det kändes så fel att sitta inomhus framför en dator med hörlurar, lexikon och pärmar... Men det är vår, vår, våååår!!
Och svischandet och svoschandet - det handlar om sonens läskunskaper! Vi högg en Kalle-tidning när vi satt och väntade på att jag skulle in till tandläkaren. Och det är mycket ljud i Kalle! Väldigt mycket ljud! Mitt eget första ord som jag läste, var också ur en Kalle-tidning. Jag gick stolt ut till mamma och deklarerade att jag kunde minsann läsa själv nu, slog upp tidningen och läste högt och ljudligt: I-d-i-o-t!

Då är jag ganska glad för svisch och svosch istället!

1 kommentar:

  1. Hahahaha härligt val av första ord!

    Det var en väldigt vacker reklamskylt!
    Lycka till med tentorna!
    Kram

    SvaraRadera