söndag 17 augusti 2014

Nu är det höst på riktigt-riktigtRegnet det fortsätter att ramla ner på oss.
Men vad gör det när man kan vara inne och tända ljus och ligga i soffsängen och titta på film hela dagen? Det var länge sedan jag hade en sån där slö söndag, när ingenting behöver hända. Bara få ta en timme i taget, ligga under täcket och fnissa åt Alvin och gänget, putta ner en katt som vill vara med men som inte får vara i soffan... Ja, ni vet - en helt vanlig regning söndag.

Det är väl dags att visa lite bilder från lägenheten också kanske. Det får komma i etapper, vi är visserligen lådlösa numer, men det hjälper inte riktigt när man har saker som inte riktigt hittat hem än. Som nu när lånedator, externminne, vattenflaskor, kamera, salvor, teckningar och någon konstig fjärrstyrning till lamporna, trängs över hela vardagsrumsbordet. Nu är äntligen matbordet renplockat men då ligger ju allt vid soffan istället, där vi levt hela dagen. 
Och samtidigt så spelar det ju inte så stor roll. Just nu får vi inte glömma salvan och att rengöra allt sonen tar i, så då får väl allt ligga framme då, eller hur? Hur ska man kunna ha sjukstuga om man inte har allt lättillgängligt, liksom?

Men för ett tag så har vi masat oss ur soffan, nu ska vi spela Wii, sitta på golvet och låtsas att tiden står stilla. Låtsas som att det inte finns en måndag runt hörnet och att klockan går bakåt och att vi har all tid i världen att bara låtsas att vi är på Hogwarts och förvandlas till små legofigurer som hoppar omkring.
Det räcker denna kvällen. Det räcker gott.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar