söndag 1 januari 2012

Att vara överväldigad

Bild: Väninnan Med De Franska Nerverna

Ja, det är faktiskt svårt att hitta något som döljer lukten av hundfis! 
Och samtidigt som vi, tre vuxna, satt där med vårt spel och våra vinglas så låg en smått stressad Saga och släppte den ena bomben efter den andra... Ner i Kusmin bara!!

Bild: Johan Olsson

Men jag är helt överväldigad!
Inte nog med att vi haft en helt underbar nyårsafton med de bästa vännerna som bara existerar i hela världen, och ungar som är totalt toppen (alla somnade i soffan utom min! Han somnade i sulkyn direkt vi svängt runt hörnet från Väninnan Med De Franska Nervernas och Tålmodige Makens hus) med såpbubblor istället för raket (vi tittade på alla andras) god mat och rena asgarv! 
Inte nog med det, men bloggen har på 14 dagar nått 500 besökare redan!
I am blown away!

NI är toppen!!
Tack så mycket för det enorma stödet jag känner av alla er som kommer in här, ni vill dela min vardag och mitt liv, även om vi inte känner varandra! Vissa stannar upp och skriver en rad, gör gärna det - det är så fantastiskt roligt! Några kanske förfäras, några gläds och sörjer med mig, några kanske själva får lite hopp, och vissa kanske får sig en tankeställare - vad ni än finner här, tack för att ni kommer tillbaka, dag efter dag, inlägg efter inlägg!

Happy 2012 everyone!


2 kommentarer:

  1. Gott nytt år tjejen. Det här året kommer bli det bästa!

    SvaraRadera
  2. Önskar dig en riktigt god fortsättning på det nya året! Och grattis till så många besök, så kul!
    Nu vänder vi blad (hehe) och ser fram emot ett år fyllt av roliga och spännande saker!

    Kramelikram!

    SvaraRadera