söndag 15 juni 2014

Att vara nerpackad i en låda

Oj oj oj!!!
Har inte försvunnit ur cyberspace, även om man skulle kunna tro det med tanke på nästan en månads uppehåll i bloggen!

Men ni vet ju själva hur det blir, livet tar liksom över ibland och visst är det skönt?! Speciellt nu när solen äntligen hittat upp på himlen och himlen är bebisblå hela tiden!

Vet ni vad? Jag har tagit examen!! Japp! From den 28/5 slutade jag vara studerande!! Yeay me!!!
Herregud vilken resa! Och jag kan inte annat än hålla huvudet högt och vara så stolt över min bedrift! Jag klarade det, jag kan ett helt nytt yrke nu! Och vad som är riktigt dunderkul är att jag gick från världens kortaste sommarlov (söndagen den 1/6 kl 14.00 till måndagen den 2/6 kl 07.30) till att kunna titulera mig som en arbetande medicinsk sekreterare!
Jobbar och lever livet på min underbara arbetsplats med de finaste medarbetarna i hela världen - DET är lycka!!

Nästa bomb då - flyttlasset går nästa vecka! Japp, från och med den 22/6 finns inte mamman i stan längre, utan då är hon "Mamman i Borgen" istället! Nya nycklar i handen, finaste lägenheten står i mitt namn och snart dräller det in en massa nya möbler!
Mina vänner har skakat på huvudet flera gånger den senaste månaden, men jag sålde allt jag hade i möbelväg i lägenheten!
Nu ekar det mellan väggarna på Tullgatan och lådorna står staplade på varandra. Flyttkaos och papperstallrikar om vart annat. Tomma vita väggar och kasse efter kasse langades ut ur lägenheten igår för att hamna på loppis på torget.

Ja, livet har verkligen dragit igång på allvar - och jisses vad det går undan! Tur att det finns sol att pigga upp på dagarna när de svarta ringarna under ögonen börjar dra sig ner mot kindbenen efter sena kvällar med flyttpackning och "hiva ut"-humör!

But I'm still here, bara lite mindre organiserad än vanligt!

Love life - you only get one shot at it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar